Termeni si conditii

Scris de: Futurejobs, Publicat Luni, 04 Iulie

Entitatea  www. FutureJobs.ro (denumita in continuare FutureJobs) este administrata de S.C. Professional Solutions International S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Blvd Constantin Brancoveanu Nr. 99, Sector 4,  Bucuresti, Cod postal: 041442. Adresa e-mail de contact este: office@futurejobs.ro

Orice utilizator folosind serviciile sau informatiile puse la dispozitie de FutureJobs, consimte acceptarea termenilor si conditiilor descrise mai jos. In mod practic, bifarea de catre utilizatori a a casutei corespunzatoare frazei “Sunt de acord cu Termenii si Conditiile” reprezinta si semnatura electronica si acordul expres ca Termenii si Conditiile de utilizare ale FutureJobs au fost acceptate in totalitate incluzand orice documente aditionale la care acesta face referire, cum ar fi de exemplu “Acordul de Confidentialitate - FutureJobs”.

Termenii si Conditiile de utilizare FutureJobs pot suferi anumite modificari in functie de evolutia legislatiei in vigoare din Romania si firmele din statele straine colaboaratoare. Astfel, noi va recomandam sa verificati periodic aceasta documentatie din site-ul FutureJobs.        

Termenii si Conditiile prezentului document au fost redactati la data de 01 iunie 2011.

- Inregistrare, parole si responsabilitati

Pentru a folosi serviciile puse la dispozitie de site-ul FutureJobs, va obligati sa:
a) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului
b) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Intelegeti sa faceti aceasta notificare in cel mult 30 de zile de la data la care s-au produs schimbarile.
FutureJobs va verifica corectitudinea codului fiscal inregistrat pe site-ul Ministerului de Finante, www.mfinante.ro
Pentru persoane juridice, Compania are obligatia de a transmite informatii reale, denumire, adresa, e-mail, telefon, nume si prenume persoana de contact si cod fiscal.
Companiile care recruteaza pentru strainatate au obligatia sa trimita Certificatul de Inregistrare eliberat de Registrul Comertului cu domeniul de activitate plasarea si recrutarea de personal.
Companiile care au sediul in strainatate au obligatia sa transmita la inregistrarea pe site numarul de TVA valid.
Prin sondaj, consultantii FutureJobs pot solicita documente privind domenul de activitate al firmei, daca persoana de contact este imputernicita sa reprezinte acea companie sau poate verifica corectitudinea numarului de telefon alocat.
Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, FutureJobs are dreptul sa suspende sau sa blocheze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului
De asemenea, FutureJobs nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. De aceea, FutureJobs nu raspunde in niciun mod cu privire la informatiile si datele postate, difuzate sau transmise de catre utilizatorii sai. Daca i se solicita de catre un utilizator, poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.

Utilizator Candidat
FutureJobs este un site de recrutare online care va acorda posibilitatea de inregistrare a propriului CV in baza noasta de date. Exista trei modalitati de inregistrare :
a). Va puteti inregistra CV-ul in baza noastra de date si sa nu il faceti cautabil pentru companii. A nu il face cautabil inseamna ca dvs puteti aplica pentru job-uri, insa CV-ul dumneavoastra nu va putea fi vizualizat decat de companii la ale caror anunturi ati aplicat. Pentru acest lucru, puteti folosi optiunea de “CV Confidential”, disponibila in sectiunea de “Confidentialitate CV”
b). Puteti face cautabil CV-ul catre terti (persoanele care solicita FutureJobs pentru serviciul de cautare in CV-uri) care au acces la baza noastra de date si care vor avea acces la CV-ul dvs. Daca vor dori, acestia pot debloca datele dvs. de contact si veti putea fi contactati de catre ei. Pentru acest lucru, puteti folosi optiunea de “CV disponibil doar clientilor FutureJobs“, disponibila in sectiunea de “Confidentialitate CV”. Incercam sa limitam accesul la baza noastra de date doar companiilor, firmelor de resurse umane, managerilor de personal, specialistilor in HR, si agentiilor/institutiilor de securitate nationala dar nu garantam ca alti terti nu pot avea acces la baza noastra de date. FutureJobs nu isi asuma responsabilitatea asupra utilizarii CV-urilor de terte parti care au accesat CV-urile cat timp sunt in baza noastra de date.
c). Puteti face cautabil CV-ul dumneavoastra pe internet, prin retelele si serviciile de cautare de tipul Google.com, search.yahoo.com si altele. CV-ul dumneavoastra va fi disponibil catre aceste motoare de cautare, precum si catre altele, fara insa ca datele dumneavoastra de contact (nume, email, telefon, adresa) sa fie disponibile pe aceste motoare de cautare. Pentru acest lucru, puteti folosi optiunea de “CV Public”, disponibila in sectiunea de “Confidentialitate CV”.
Puteti sa stergeti CV-ul din baza noastra de date oricand (dar nu mai devreme de 6 luni de la cea mai recenta aplicare facuta de dvs. pentru un loc de munca ). CV-ul dvs se poate afla inca in baza de date, in cazul in care companiile, recruterii, managerii de personal, specialistii in HR au platit pentru o copie a bazei noastre de date, sau in cazul in care tertii au castigat dreptul de accesare a bazei noastre de date. Nu ne asumam raspunderea pentru acest gen de stocare a datelor. Daca postati datele altei persoane e necesar ca persoana respectiva sa isi fi dat in prealabil acordul pentru acest act. Informatiile din CV-uri pot fi divulgate doar in urmatoarele situatii:

  • de catre candidat in momentul aplicarii la un job postat pe site-ul FutureJobs;
  • cand o companie a cumparat din baza de date CV-ul corespunzator criteriilor de cautare.

Unele companii care au ales sa isi faca publice anunturile de recrutare prin intermediul FutureJobs, pot intelege ca este mai simplu sa prezinte o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Prezentele reguli impun corectitudine din partea companiilor, insa nu toti utilizatorii inteleg sa respecte regulile. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste anunturi inainte a merge la un interviu, de a va angaja sau de a realiza o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terti. Va rugam sa ne contactati in situatia in care aflati de existenta unor astfel de anunturi.

Utilizatori Companii
FutureJobs va asigura accesul pe baza de parola la contul special creat pe site-ul www.futurejobs.ro. Prin intermediul FutureJobs, dumneavoastra puteti selecta candidati in vederea angajarii in cadrul companiei dumneavoastra sau in cadrul altor companii.

Selectarea se poate face in urmatoarele moduri:

- Alegeti sa publicati un anunt de recrutare (postare-job). Anunturile pot fi afisate pe www.futurejobs.ro pe o perioada de minim 60 de zile. Alegeti unul dintre preturile care corespund numarului de zile in care doriti sa fie vizibil anuntul de recrutare in FutureJobs. In aceeasi zi, jobul dumneavoastra este trimis prin email tuturor candidatilor care corespund profilului jobului.

Publicarea primelor 5 anunturi gratuite:
Companiile au dreptul de a publica gratuit primele 5 anunturi, oferta este disponibila doar firmelor inregistrate pt prima data pe FutureJobs, care completeaza in mod corect si complet datele de inregistrare.
Anunturile gratuite au acelasi regim de valabilitate in timp ca si anunturile cu plata si pot fi publicate numai in numele companiei inregistrate pe www.futurejobs.ro.

De cele 5 anunturi gratuite NU beneficiaza firmele care posteaza anunturi in industria vanzarilor directe de genul: (AVON, FM COSMETICS etc.), sau MLM (Amway, ORIFLAME etc) sau joburi de COLABORATORI BANCARI / ASIGURARI, COLABORATORI-EVENIMENTE, HOSTESS PART-TIME, etc.

Pentru a publica un job in industria MLM (AVON, ORIFLAME, altele), sau joburi de COLABORATOR BANCAR/ASIGURARI, COLABORATORI-EVENIMENTE, HOSTESS PART-TIME, etc. sau alte joburi de COLABORATORI, trebuie sa emiteti o comanda de minim 1 anunt si sa ne confirmati prin e-mail, scanata, plata facturii pro-forma atasand documentul doeditor, de regula chitanta de depunere sa foaia de varsamant. Dupa ce ne trimiteti confirmarea platii, veti putea publica imediat jobul dorit.
Anunturile de operatoare video-chat, masaj erotic sau altele asemanatoare nu sunt agreate pe site-ul FutureJobs chiar daca au fost postate de persoane juridice.

In acest caz, acceptati si sunteti de acord cu faptul ca veti respecta regula bunei credinte atunci cand concepeti si publicati anuntul de recrutare. Astfel, va obligati sa nu publicati anunturi incomplete, incorecte, sa nu conditionati ulterior selectia candidatilor decat de acele reguli prezentate in anuntul de recrutare publicat in FutureJobs, etc. In situatia in care nu veti respecta aceste reguli, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca FutureJobs are dreptul de a restrictiona accesul la serviciile sale acelor utilizatori care incalca prevederile prezentului acord. In cazul restrictionarii accesului utilizatorilor de servicii platite, acestia vor avea dreptul la restituirea partii de tarif corespunzatoare perioadei restrictionate.

- Alegeti sa cautati CV-uri ale unor candidati in baza de date FutureJobs. Alegeti unul dintre pachetele de preturi care corespund numarului de CV-uri pe care le puteti vizualiza in baza de date a FutureJobs. Platiti pretul serviciului. Puteti cauta prin TOATE CV-urile din baza de date. Puteti vizualiza oricate CV-uri doriti fara datele de contact. In functie de Pachetul ales, puteti vizualiza datele de contact a 15, 40, 60,150, 2000 sau 6000 de CVuri.

In toate cazurile intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca nu veti folosi datele cuprinse in CV-urile candidatilor decat pentru scopul unic de recrutare de personal pentru compania care a publicat anuntul de recrutare.

Unii candidati care au ales sa isi introduca CV-urile in baza de date a FutureJobs pot intelege ca este mai simplu sa prezinte o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa alalizati sis a decideti atenti inainte de folosirea informatiei cuprinse in aceste CV-uri sau/si inainte a face o angajare; o investitie sau orice alta actiune ce implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terti. Va rugam sa ne contactati via e-mail sau telefon in situatia in care aflati de existenta unor astfel de CV-uri.

Publicarea CV-urilor / Anunturilor de recrutare prin intermediul FutureJobs

FutureJobs va poate pune la dispozitie platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori (CV-uri, Anunturi recrutare, etc,), denumite in continuare "Mesaje". In ideea in care FutureJobs nu poate si nici nu este interesat de filtrarea CV-urilor ori anunturilor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie. Aceste masuri pot fi luate ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a prevederilor legale sau a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului.
Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de FutureJobs este supusa urmatoarelor limitari:
- Anunturile publicate trebuie sa fie complete, continand toate informatiile si/sau conditiile aflate in legatura cu anuntul.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor FutureJobs nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de FutureJobs sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea "confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, discriminatorii sau care incalca in orice fel drepturi ale tertilor sau prevederi legale.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea FutureJobs sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
- Nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membri FutureJobs, decat cu scopul unic si direct de a recruta personal pentru compania dumneavoastra.
- Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicatie puse la dispozitie de FutureJobs.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire la nici un fel de "joc piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional ori potentialul de a insela increderea unui utilizator normal al serviciilor FutureJobs.
- Nu puteti publica materiale pe care FutureJobs, la simpla sa discretie, il considera ca fiind neadecvat, data fiind nerespectarea de catre acesta a termenilor prezentului acord. Nu este necesar a exista o motivatie in acest sens.

Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi FutureJobs pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmitereii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.
Unii utilizatori pot intelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate in acest acord, si, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.

- Protectia proprietatii intelectuale
Continutul si designul FutureJobs (precum si orice alt material avand legatura cu FutureJobs) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut FutureJobs "), apartin FutureJobs si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Articolele publicate in sectiunea "Cariera" nu sunt realizate de catre FutureJobs, dreptul de proprietate intelectuala apartinand exclusiv colaboratorilor FutureJobs care le-au realizat. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea FutureJobs sau colaboratorilor sai, care detin un drept de proprietate intelectuala asupra sectiunii respective de continut a FutureJobs. De asemenea, este interzisa reproducerea, in orice fel, integral sau partial, a informatiilor cuprinse in CV-urile Candidatilor, in anunturile de recrutare ale Companiilor, fara acordul scris si prealabil din partea FutureJobs.

Utilizarea continutului FutureJobs
Puteti copia si printa Continutul FutureJobs doar pentru folosinta dvs. si a companiei dumneavoastra, potrivit scopului pentru care v-ati inscris in FutureJobs. Cu expectia celor spuse mai sus, continutul FutureJobs nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari. Actiunile de tipul celor descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea FutureJobs:
a. reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.
c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al FutureJobs asupra Continutului.
Orice utilizare a continutului FutureJobs in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@futurejobs.ro .

- Confidentialitate
Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre FutureJobs va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al FutureJobs

5. Abonamente, plata abonamentelor, si alte tranzactii

Accesul la unele dintre serviciile de listare a unor obiective care intra in Continutul FutureJobs poate sa fie permis doar dupa plata unui abonament. Toate platile, incluzand prin aceasta taxele aplicabile acestor plati, vor fi realizate pe baza de factura proforma sau, la solicitarea dvs, pe baza de factura fiscala, in Lei, conversiunea EURO in moneda romaneasca realizandu-se la data emiterii facturii proforme. Accesul la unele dintre servicii nu va fi permis decat dupa momentul la care se confirma transferul de bani in contul FutureJobs. FutureJobs poate fi folosit, de unii dintre partenerii sai de afaceri, drept baza pentru vanzarea sau promovarea unor produse si servicii. In aceasta situatie, contractul care va reglementa contractul dintre dvs. si furnizorul de produse si servicii respectiv se va incheia intre dvs. si respectivul furnizor de produse si servicii si nu intre dvs. si FutureJobs.

In situatia in care doriti incetarea furnizarii serviciului catre dumneavoastra, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca platile deja efectuate nu sunt si nu vor fi returnate.

Serviciile furnizate de FutureJobs au la baza un anumit numar de anunturi. FutureJobs isi poate schimba pretul stabilit pentru furnizarea serviciului, la fel cum poate modifica orice alta clauza a prezentului acord. Schimbarea se poate produce in orice moment si va fi vizibila prin majorarea/reducerea preturilor afisate in paginile FutureJobs

Acceptati si sunteti de acord ca orice intarziere in plata sumelor de bani catre FutureJobs va constitui o incalcare a prevederilor prezentului acord. In conditiile in care FutureJobs isi rezerva dreptul sa adopte si alte atitudini permise de lege sau contract, sunteti de acord si intelegeti sa RAMBURSATI IN TOTALITATE CATRE FutureJobs TOATE COSTURILE SI CHELTUIELILE CARE POT REZULTA IN LEGATURA CU RECUPERAREA SAU INCERCAREA DE RECUPERARE A ACESTOR SUME NEPLATITTE.

- Protectie cont utilizator (Candidat sau Companie)

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul FutureJobs este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. FutureJobs nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dvs. in contul de utilizator al FutureJobs, la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in FutureJobs.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati FutureJobs in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, FutureJobs nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc. Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator.

- Suspendarea accesului

FutureJobs poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul FutureJobs sau la o parte a acestui continut. In acest sens, FutureJobs poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv sau fara motiv. FutureJobs poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

In cazul acesta, se vor aplica, acolo unde este cazul, prevederile punctului 5 al prezentului document. In cazul restrictionarii accesului utilizatorilor de servicii platite, acestia inteleg si sunt de acord ca singurele pretentii pe care le vor putea formula impotriva FutureJobs se limiteaza la restituirea partii de tarif corespunzatoare perioadei restrictionate.

- Modificari aduse FutureJobs

FutureJobs isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, FutureJobs isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

- Lipsa garantiei si declinarii de raspundere

Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in FutureJobs, FutureJobs nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a caracterului corect, complet si actual al informatiilor prezentate in CV-urile candidatilor si anunturile de recrutare postate de companii, a FutureJobs, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa. FutureJobs nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului,` intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de FutureJobs, chiar daca FutureJobs va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

FutureJobs nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de FutureJobs. De asemenea, FutureJobs nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite de FutureJobs pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe FutureJobs sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere FutureJobs pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

- Forta Majora

FutureJobs, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre FutureJobs nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa FutureJobs. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la FutureJobs, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele FutureJobs, erorile de operare, greva, etc.

- Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord. FutureJobs este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Va recomandam sa recititi acest document cu periodicitate, astfel incat sa fiti la curent cu toate modificarile aduse acestuia. Accesul in FutureJobs si folosirea serviciilor noastre implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de FutureJobs pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti. Parti ale continutului inclus in FutureJobs pot sa fie furnizate de terte persoane cu care FutureJobs are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului FutureJobs pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. FutureJobs nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, FutureJobs nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.

Notificari. Orice notificare catre FutureJobs trebuie trimisa in scris, prin e-mail, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

- Legea aplicabila si jurisdictie

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord se va solutiona pe cale amiabila iar daca pe aceasta cale nu va fi posibila litigiul va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.